2015 metų rudens mados tendencijos

2015 metų rudens mados tendencijos
Publikuota 2015-10-05 Skaitė 4237

Aukštosios mados podiumu pražygiavo dizainerių išpuošti modeliai ir ore pasklido rudens tendencijų vėjas. Ką iš pateiktų tendencijų galime praktiškai įgyvendinti ir kokią aprangą apgyvendinti savo spintose? Tai šiandienos straipsnyje ir aptarsime.

Masyvios detalės ir aksesuarai

Manai kailinės paltų rankovės atgyveno? Kaip tik ne – jos vėl sugrįžo į madą! Vilnoniai ar tvido paltai puošti kailinėmis rankovių detalėmis yra tikras mados klyksmas šį rudenį. Ir tai nereiškia, jog būtina leisti pinigus naujam paltui, tereikia savo turimą paltuką patobulinti – prisiūti kailines rankoves.

Šio rudens aksesuarai išskirtinai masyvūs. Dideli ir ilgi auskarai, plačios apyrankės, įvairios švarko atlapą ar megztinio priekį puošiančios sagės, odiniai diržai su didelėmis sagtimis. Taip pat vyrauja ir didelės rankinės, kuriose išties telpa puse moters gyvenimo. Žvelgiant į aksesuarus tikrai nematyti ekonominės krizės, vyrauja sprogstanti gyvybė, prabanga ir dydis.

Penkiasdešimt pilkų atspalvių

Ko gero būtume nustebę, jei šis populiarus bestseleris nebūtų sukrėtęs ir mados pasaulio. Klasikine laikyta pilka, dar dažnai buvo laikoma ir menininkų, intelektualų arba net atsiskyrėlių spalva. Tačiau šiemet įvairūs pilkos atspalviai vienareikšmiškai užkariavo mados podiumus. Todėl šiemet tavo spintoje tikrai turėtų atsidurti pilkšvi ar tamsesni, tarsi sulyti asfalto spalvos džinsai, pilkas klasikinis švarkelis, kuriuo puoštumeisi į darbą, ar pilki marškinėliai. Kadangi pilka, kaip ir juoda, dera praktiškai su viskuo, tavo spinta didelio sukrėtimo nepatirs. Tiesiog įsigyk keletą dailių pilkų rūbelių ir derink su jau turimais. Bent vienas pilkas rūbelis įprastoje spalvų paletėje – atrodysi itin madingai!

Didžioji scena langeliams

Languotas švarkas, sijonas bei šalikas yra populiariausi languoti pirkiniai šį rudenį. Jie tikrai turėtų būti įrašyti į tavo pirkinių sąrašą. Langeliai – tai nėra nuobodu, nors kažkiek ir kyla nostalgija prisimenant languotus drabužėlius su kuriais ėjome į mokyklą. Šį rudenį vyrauja ryškių spalvų langeliai – tamsiai mėlyni, burgundiški raudoni, juodi, tamsaus laužo spalvos.

Štai ir aptarėme pagrindines šio rudens mados tendencijas. Tikimės tai padės sudarant pirkinių sąrašą.

Rašyti komentarą
Rašyk
Skambink